Допълнителни:

Разширено търсене

Допълнителни:

Разширено търсене

Примо-консултант


Вече дванадесета година, недвижимите имоти са наша страст и ежедневие. Създадохме стандарт базиран на впечатляващо обслужване, с много сърцата работа и ентусиазъм насочен към нашите клиенти. С годините трупахме опит, взимахме и усъвършенствахме най-доброто от света, за да даваме на своите консултанти експертни решения и да постигаме бързи резултати. Отново в името на нашите консултанти и техните цели, осъзнахме нуждата от перфектна репутация на пазара и я изградихме. Безкомпромисните стандарти на обслужване са в ядрото на новаторските системи и подходи, които създадохме.

Като един от лидерите на пазара на недвижими имоти, Primo+ Каунти продължава развитието си и за целта търси да назначи:

 

 

 

КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

 

Ние предлагаме:

 

Работата при нас, ще ви отведе на следващото стъпало във вашата кариера. Стартирайки от основните процеси за управление на времето, през най-новите световни търговски инструменти и техники, всяка стъпка от процеса предоставя възможност от най-висока класа. Изпълнявайки ежедневните си ангажименти, консултанта развива умения в насока постигане на отлични резултати. Ние предлагаме тествани и доказани обучителни програми, модели за развитие на успешна кариера на всеки един търговец, в едно с уникалната култура и визия на компанията. Ако имате желание да навлезете в истинския бизнес с продажби и !НЕ! за вас означава възможност, а не отказ, свържете се с нас и кандидатствайте за позицията.

Вие получавате:

• Работа в национална, престижна и доказана компания за имоти, с офиси в гр. София и гр. Велико Търново;

 

• Уникална култура на работа, обучения и технология за успех;

 

• Постъпково развитите в насока най-продуктивните нива в бизнеса;

 

• Лични, седмични и месечни срещи насочени към Вашето развитите като успешен консултант;

 

Каква е основната цел на всеки един търговец? Постоянно да увеличава своите приходи! Ако можем да Ви покажем как да направите това, бихте ли се заинтересували?

 

Изпращайте автобиография, снимка и отговор на въпроса: "Защо бих желал да бъда консултант в Primo+ Каунти?“ на имейл: office@prodavamdom.com.

N.B. Кандидатурите ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност. Одобрените кандидати, ще бъдат поканени за последващи разговори.

Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информацията, и ще бъдат обработвани само за целите на подбора.