Допълнителни:

Разширено търсене

Допълнителни:

Разширено търсене

Къща - гр.Златарица

Детайли

Строителство(Тухла)

Отопление

Обзавеждане(Обзаведен)

Гараж(Не)

Паркомясто(Не)

Площ(300 кв.м.)

Етаж(0)

Асансьор(Не)

Охрана(Не)

Описание

Primo+Каунти Ви предага един уникален имот разположен в гр.Златарица в полите на балкана.Гр.Златарица е разположен в изключително красива , живописна местност , в предбалкана , в полите на Стара планина , на 26 км от гр.Велико Търново и 15 км от гр.Елена.

Този заслужаващ Вашето внимание имот е разположен във високата част на града и от него се разкрива красива панорамна гледка. Състои се от голяма двуетажна къща бивш конак , 2 големи , нови стопански постройки , навес и дворно място от около 20 дка!5 дка от дворното място са в регулация , а останалите са със статут на земеделска земя. Къщата е реставрирана , обзаведена и в добро състояние. Състои се от 2 механи , мазе/котелно , склад и помещение за 2 санитарни възела на 1во ниво. На 2рия етаж има 5 стаи с 5 санитарни възела. Имотът подходящ за къща за гости. За повече информация :0887177900 Ивайло Славов
Най-актуалните новини, анализи и съвети от блога ни!

Сделката с имот може да е сложен, емоционален и объркващ процес. Съветите на опитният професионалист са рецепта за успех. Прочетете материалите, за да бъдете по-подготвени, по-спокойни и информирани.