Допълнителни:

Разширено търсене

Допълнителни:

Разширено търсене

2-стаен - Колю Фичето

Детайли

Строителство(Тухла)

Отопление

Обзавеждане(Необзаведен)

Гараж(Не)

Паркомясто(Не)

Площ(68.64 кв.м.)

Етаж(1)

Асансьор(Не)

Охрана(Не)

Описание

Primo+Каунти Имоти Ви предлага двустайно, напълно отремонтирано по висок стандарт, жилище в кв.”Колю Фичето”. Кварталът е един от най-добре уредените и предпочитани в града. Районът се отличава с много добра инфраструктура, струпване на множество магазини, заведения, ясла, детска градина, училище, спирка на градския транспорт, парк. Този заслужаващ Вашето внимание двустаен апартамент е с чиста жилищна площ от 62,67 кв.м. , практично разпределени , както следва: просторна дневна с напълно завършена и оборудвана кухненска част , просторна спалня , баня / тоалетна , коридор и остъклена тераса.. Имотът е завършен на етап до нанасяне на мебели , с използване на изключително качествени материали и техника. Кухнята , банята и тоалетната са напълно завършени и оборудвани. Към имота има избено помещение с площ от 5,97 кв.м.Апартаментът е на 10ви , висок етаж , изложение запад.

Цената от 49900 Евро , включва :

-напълно оборудвана и обзаведена кухня ;

-холна секция;

-фино шпакловане и боядисване на всички стени;

- напълно завършена баня и тоалетна;

-поставени подови настилки във всички стаи; инсталирани контакти , ключове и осветителни тела; -броя  инверторни климатитици;

; -4 камерна дограма с К-стъкло;

-Поставена блиндирана , входна врата; -

-Изводи за кабелна телевизия и интернет във всяка стая;

-СОТ инсталация , с платени такси за период от 1 година;

За повече информация: 0887177900 Ивайло Славов.

 

 

 Най-актуалните новини, анализи и съвети от блога ни!

Сделката с имот може да е сложен, емоционален и объркващ процес. Съветите на опитният професионалист са рецепта за успех. Прочетете материалите, за да бъдете по-подготвени, по-спокойни и информирани.