Допълнителни:

Разширено търсене

Допълнителни:

Разширено търсене

3-стаен - Колю Фичето

Детайли

Строителство(Тухла)

Отопление

Обзавеждане(Обзаведен)

Гараж(Не)

Паркомясто(Не)

Площ(106.79 кв.м.)

Етаж(2)

Асансьор(Да)

Охрана(Не)

Описание

Primo+Каунти Имоти Ви предлага едно слънчево и просторно жилище в кв.Колю Фичето. Това заслужаващо Кварталът е един от най-добре уредените и предпочитани в града ,.Районът се отличава с много добра инфраструктура , струпване на множество магазини , заведения ,ясла , детска градина , училище, спирка на градския транспорт , парк. Този просторен апартамент е с чиста жилищна площ от 100, 39 кв.м. , практично разпределени , както следва: Слънчева , просторна , дневна с напълно завършена и оборудвана кухня , 2 просторни спални , баня , тоалетна , мокро помещение /килер , коридор и две тераси. Жилището е с изложение юг-запад. Имотът е завършен на етап до нанасяне на мебели , с използване на изключително качествени материали и техника.Кухнята , банята и тоалетната са напълно завършени и оборудвани. Към имота има избено помещение с площ от 6,04 кв.м.


Цената от 75000 Евро , включва :

-напълно оборудвана и обзаведена кухня;

-фино шпакловане и боядисване на всички стени;

- напълно завършени баня и тоалетна;

-поставени подови настилки във всички стаи; инсталирани контакти , ключове и осветителни тела; -3броя , инверторни климатитици;

; -4 камерна дограма с К-стъкло;

-Поставена блиндирана , входна врата; -Изводи за кабелна телевизия и интернет във всяка стая;

За повече информация: 0887177900 Ивайло Славов.

Най-актуалните новини, анализи и съвети от блога ни!

Сделката с имот може да е сложен, емоционален и объркващ процес. Съветите на опитният професионалист са рецепта за успех. Прочетете материалите, за да бъдете по-подготвени, по-спокойни и информирани.